Aperitiv tarta cu piersici si jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2019 | 2543 vizualizari

 

M-am inspirat de la Edithskitchen

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g jambon
  • 3 piersici
  • 2 linguri miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu piersici si jambon:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.

Eu am facut o tarta mare si 4 mici.

Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.

In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)

Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)

Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.

Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu piersici si jambon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui